De Smitse, praktijk voor coaching van lichaamsbewustzijn.Renée Smits

Elzendweg 5

6617 AV  Bergharen

tel.0487-561144

   

“De Smitse biedt mensen een rustpunt door aanraking, heling en bezinning.”

De Smitse, praktijk voor coaching van lichaamsbewustzijn.

LUISTEREN NAAR JE LICHAAM


Lichaamsbewustzijn

Je voelt aan je lichaam dat er iets niet klopt, dat het niet goed met je gaat. Met je hoofd kan je het niet beredeneren. Als je je er bewust van bent, merk je dat het lichaam signalen afgeeft, die je vertellen dat er iets aan de hand is. Lichaam en geest werken nauw samen. Meestal is er harmonie, maar soms vertelt je lichaam je dat er iets aan de hand is, terwijl je hoofd er nog niet bij kan.

Je komt met je vraag bij mij. Ik neem je opdracht serieus en ga samen met jou op onderzoek naar de essentie, daar waar het werkelijk voor jou om gaat. In contact met mij ga je dat voelen. Mijn ervaring is dat je juist daar weerstand tegenkomt, omdat het over iets gaat wat je ver weg hebt gestopt en waar je het liever niet over hebt. Dáar precies begint de werking.

Hoe? Je eerste bezoek is een gesprek, waarin we met elkaar kennismaken. Mijn heldervoelendheid helpt me om snel door te krijgen welke route je kan helpen. Er zijn vele wegen naar Rome.

Zo kunnen we een aantal keren bij elkaar komen en gesprekken afwisselen met stilte of meditatie. Vaak combineer ik dat wat zich aandient met een helende of intuïtieve massage. Ook eenvoudig lichaamswerk is een manier om je lichaamstaal te begrijpen.

Weer een ander vorm is coaching by walking around. Ik woon in een prachtig natuurgebied! Jouw persoonlijke route zal altijd een mix zijn van bovengenoemde.

Resultaat Het resultaat laat zich op verschillende manieren zien. Een aardse, bijvoorbeeld een voedingsadvies. Maar vooral ontvouwt zich een inzicht in je eigen gedrag, je oude defensiepatronen en overlevingstrategieën die je nu in de weg zitten. Geen pasklare oplossingen maar juist het inzicht is de nieuwe start waarmee jij zelfstandig verder kan. Je zelfherstellend vermogen is als het ware weer wakker gemaakt.      

Specialisme:

Hoog Sensitiviteit