De Smitse, praktijk voor coaching van lichaamsbewustzijn.Renée Smits

Elzendweg 5

6617 AV  Bergharen

tel.0487-561144

   

“De Smitse biedt mensen een rustpunt door aanraking, heling en bezinning.”

De Smitse, praktijk voor coaching van lichaamsbewustzijn.

Reacties


Reina Een massage door Renée Smits is een weldaad voor lichaam en geest!
Al vele jaren kom ik heel regelmatig voor een massage bij haar. Het is ook iedere keer anders, zij masseert intuïtief en voelt aan wat en waar nodig is.
Door aanraking van haar bijzondere handen gaat het lichaam weer stromen, voel je je helemaal ontspannen en vol energie, waardoor je lichamelijk en geestelijk weer helemaal tot leven komt.
Het is een heerlijk verwen cadeau voor jezelf of een ander!  Een massage om te ontspannen en tot rust te komen, dat vond ik onzin en niet noodzakelijk.
Toch heb ik mij over laten halen door mijn vrouw om een massage bij Renée te ondergaan. Dit gebeurde op een moment in haar ziek zijn, dat het zorgen voor haar toenam en ik hierdoor steeds slechter ging en kon slapen. Om af en toe even bij te tanken, gebruikte ik medicatie. Dit wilde ik niet te vaak doen, om te voorkomen dat ik niet meer zonder zou kunnen. Mijn slaap tekort en dus ook mijn vermoeidheid namen steeds ernstiger vormen aan. Ik heb toen mijn weerstand overwonnen en Renée gebeld voor een afspraak.
Dit had ik eerder moeten doen!  Eerst een ontspannen gesprek, gevolgd door een massage waarbij je alles in en om je heen los kunt laten. Met als resultaat weer beter kunnen slapen en gefocust zijn op de dingen om mij heen.
Renée werkt intuïtief, waardoor niet één massage het zelfde en het resultaat elke keer weer verrassend is. Inmiddels heb ik diverse massage sessies achter de rug, die voor mij dusdanig goed werken dat ik voorlopig 1x per maand op herhaling ga.   

Marco Wobben Gisteren een heerlijke uitwisseling in een mooi gesprek, gevolgd door een diepgaande massage. De nacht daarna minstens zo diep geslapen als de ontspanning tijdens de massage. Heerlijk en voor herhaling vatbaar.

Inge Schats In een emotioneel turbulente tijd leerde Renée me loslaten en voorbij 'het drama' op een hele aardse en rustige manier naar de zaken te kijken. Renée heeft een luisterend oor vanuit een zachte no-nonsense instelling. Haar helende massages laten me mijn lijf weer voelen en maken dat ik vanuit hart en ziel beslissingen neem. De massages in combinatie met de voedingsadviezen hebben me terug in balans gebracht. Ik kom na mijn operatie op 12 december graag terug om lichaam en lijf weer in balans te brengen. Veel liefs voor jou Renée!


Nadine Heerlijke lichaam massage gehad!! binnenkort weer eentje boeken. tijd voor mezelf en een heerlijk relaxed gevoel wat dagen aanhoudt. Renée, je bent een topper!!

John Een massage om te ontspannen en tot rust te komen, dat vond ik onzin en niet noodzakelijk. Toch heb ik mij over laten halen door mijn vrouw om een massage bij Renée Smits te ondergaan. Dit gebeurde op een moment in haar ziek-zijn, dat het zorgen voor haar toenam en ik hierdoor steeds slechter ging en kon slapen. Om af en toe bij te tanken, gebruikte ik medicatie. Dit wilde ik niet te vaak, om te voorkomen dat ik niet meer zonder zou kunnen. Mijn slaaptekort en dus ook mijn vermoeidheid namen steeds ernstiger vormen aan. Ik heb toen mijn weerstand overwonnen en Renée gebeld voor een afseraak. Dit had ik eerder moeten doen. Eerst een ontspannen gesprek, gevolgd door een massage waarbij je allles in en om je heen kunt loslaten. Met als resultaat weer beter kunnen slapen en gefocused zijn op de dingen om mij heen. Renée werkt intuitief, waardoor niet één massage hetzelfde is en het resultaat elke keer weer verrassend is. Inmiddels heb ik diverse massage sessies achter de rug die voor mij dusdanig goed werken dat ik voorlopig iedere maand ga.

Edith Sinds enige tijd volg ik de cursus 'Geef jezelf een adempauze'. Door de yoga en ontspannende oefeningen, die mij ook echt even een adempauze geven in de dagelijkse beslommeringen, heb ik geleerd (en leer ik nog steeds) mijn grenzen te (h)erkennen, daar naar te luisteren. Voor mij erg belangrijk, omdat ik altijd geneigd ben door te gaan, de grens over te gaan. Anderzijds leer ik ook mijn grens te verleggen door automatische reacties en gedachten te doorbreken en te onderzoeken wat werkelijk bij mij past. Dus minder op de automatische piloot en meer bewust van het moment zelf.