De Smitse, praktijk voor coaching van lichaamsbewustzijn.Renée Smits

Elzendweg 5

6617 AV  Bergharen

tel.0487-561144

   

“De Smitse biedt mensen een rustpunt door aanraking, heling en bezinning.”

De Smitse, praktijk voor coaching van lichaamsbewustzijn.

Reacties


Tineke Even een reactie op jouw heerlijke lessen…

De eerste kennismaking vond ik al heel fijn, je interesse, het respect wat je hebt voor de oudere mens waar ik mee werk…daar vonden we een gezamenlijk waarde in wat klikte…

Bij de lessen op de dinsdagavond is het zo fijn hoe je iedereen verwelkomt in je warme sfeervolle ruimte… die ook echt alle ruimte geeft…je noemt iedereen bij naam, heerlijk vind ik dat…je voelt je echt welkom.

Dan is de opbouw prettig van de oefeningen, je geeft letterlijk en figuurlijk ruimte in m’n lichaam door deze oefeningen. Je stem is ook fijn , warm en geruststellend om naar te luisteren tijdens deze oefeningen, je humor tussendoor, waardoor het minder zweverig wordt…

Je hebt mijn lichaam weer aan me terug gegeven, mijn geest verruimd en mijn ademhaling weer tot rust gebracht…dank je wel!!

Het is elke week een cadeautje geweest.

De overpeinzingen vond ik ook fijn die je stuurde in je mails, ik heb er vriendinnen ook erg blij mee kunnen maken.

De 2 massages die ik heb gehad waren een weldaad, daar kom ik wel tussendoor voor terug…ik maak wel een afspraak…


Sacha Ik ben de Smitse terecht gekomen omdat ik bij jou in goede handen zou zijn: letterlijk en figuurlijk. En dat klopt!
Een massagesessie betekent voor mij tijd en aandacht voor mijzelf. Met respect en op een liefdevolle manier weet jij alle hectiek, zorgen en verantwoordelijkheden even daar te laten en het denken om te zetten in voelen. Dit is voor mij essentieel om in balans te komen cq. te blijven. Je massages brengen mij in een diepe ontspanning, waarna ik met hernieuwde energie en op een warme en rustige manier de draad weer oppak. Inmiddels geniet ik hier al meer dan 3 jaar van en gun ik het iedereen!!  

Elly Al enige jaren volg ik de cursus adempauze bij Renée.Eén avond in de week. Een afwisseling van lichamelijke en geestelijke oefeningen,ontspanning en meditatie.De avond wordt afgesloten met een heerlijk kopje kruidenthee waarna iedereen weer verkwikt en ontspannen huiswaarts keert.Na deze avond slaap ik als een roos en ben weer klaar voor een nieuwe week.Hoop nog vele jaren hiermee door te gaan,altijd weer een verrassing wat we de les gaan doen.

Kristel Iedere week ga ik met een vol en gehaast hoofd naar de yogales. Iedere week ga ik weer met een heerlijk ontspannen en leeg hoofd naar huis. En met al haar adviezen en tips weet ik mijn hoofd zeker een aantal dagen relaxed te houden. Zeker een aanrader!!!!   

Liesbeth Sinds afgelopen voorjaar volg ik de yoga lessen bij Renée. Ik vind dat ze dit erg fijn doet, niet te zweverig en met veel respect en aandacht voor iedereen die deelneemt. Iedere les is anders. Als ik weer thuis ben ben ik ontspannen en slaap ik 's nachts als een roos.

Mieke Ik kom  meer dan 10 jaar kom ik voor de wekelijkse adempauze naar de 'Smidse',naar Renée. En altijd vind ik daar een warm welkom op haar sfeervolle, heerlijk geurende zolder. En altijd staan daar verse bloemen en zit Renée klaar om ons welkom te heten.
De yoga-oefeningen zijn heel ontspannen en toch komen elke week alle spieren zo aan bod, dat ik me soepel blijf voelen.
Na deze oefeningen gaan we altijd liggend mediteren. De stem van Renée en de muziek brengen me in een diepe ontspanning.
Hier worden we weer uitgehaald met het geluid van thee die ingeschonken wordt.
Elke avond is anders en wordt door Renée voorbereid.
Ik hoop hier nog vele jaren van te genieten.

Lees verder>>>>>